10 lutego 2022 r. Andrzej Kozioł został wiceprezesem zarządu, dyrektorem ds. produkcji Budrex Sp. z o.o. Zastąpił na tym stanowisku Dariusza Wawrzaka.

Urodzony w 1977 roku. Absolwent Wydziału Budownictwa i Inżynierii Środowiska Politechnice Białostockiej. W Unibep S.A rozpoczął pracę w 2005 r. na stanowisku majstra budowy. W tym samym roku również zdobył uprawnienia budowlane. W kwietniu 2006 r. awansował na stanowisko zastępcy kierownika kontraktu na obiekcie „Nadziemne Przejście Piesze przy Stacji Metro Tekstylszcziki” w Moskwie. W latach 2007- 2010 w Unibep SA był kierownikiem kontraktu inwestycji  budownictwa mieszkaniowego - Wilanów II, obiektu użyteczności publicznej Aqua Park w Suwałkach oraz pierwszego w historii kontraktu Unibep S.A. na rynku wschodnim w formule „Zaprojektuj, wybuduj i wyposaż” - czterogwiazdkowego hotelu „Hotel Victoria” w Mińsku na Białorusi. W 2011 r. awansował na stanowisko dyrektora kontraktów, zastępcy dyrektora przedstawicielstwa kontraktów realizowanych na terenie Mińska (Białoruś).  W latach 2014 – 2015 realizował budowę pływalni w Lublinie „Aqua Lublin”. Od lutego 2016 r.  pełnił funkcję dyrektora Przedstawicielstwa w Mińsku na Białorusi.